Nieuws De Nieuwe Yogaschool | De Nieuwe Yogaschool

Een brief aan het universum

Niet zo lang geleden heb ik een soortgelijke zin wel eens eerder mogen schrijven. En nu in dit moment maak ik er graag een nieuwe variatie op. ‘Als we met humor en het besef dat we liefde zijn door het leven mogen dansen dan hebben we al een voorsprong in deze reis. Voeg daar een dosis universele liefde aan toe en we zijn onverslaanbaar ’. Nu ik dit schrijf besef ik mij dat ‘meer’ woorden soms zo overbodig kunnen zijn, alles wat ik wil beschrijven heb ik inmiddels al in twee zinnen beschreven.

Soms moet ik nog even wennen aan het feit dat woorden in ieder moment een steeds diepere betekenis voor mij krijgen, waardoor er ineens veel woorden wegvallen. Dat maakt het soms moeilijk om mijn gevoel te beschrijven voor een openbaar platform. Omdat iedereen een andere interpretatie en gevoel heeft bij bepaalde woorden, en ik de juiste woorden wil gebruiken vóór datgene waar woorden overbodig zijn. Toch wil ik het graag zo puur mogelijk overbrengen en zal ik accepteren dat jij dit nu vanuit jouw perspectief aan het lezen bent. Voor dit inzicht voel ik zoveel dankbaarheid dat ik dit mag ervaren, en vooral dat ik deze brief via De Nieuwe Yogaschool met jou mag delen! 

Oké let’s get to the point. Ik heb een dankbrief geschreven aan het universum. Omdat ik geloof dat er méér is dan wij in 1e instantie kunnen waarnemen. Voor datgene waar ik zoveel dankbaarheid voor voel.

"Ik heb een dankbrief geschreven aan het universum."

 


Dear Universe,

Zo gaat het de hele tijd door, de seizoenen veranderen en ik groei op. Om te ‘begrijpen’ dat het allemaal een deel van een of ander plan is. Ooit vroeg ik mij af wat het allemaal te betekenen had, nu laat je mij ervaren dat ik wel zonder deze vragen kan. 

Jij leert mij voelen.. jij leert mij datgene voelen waar ik ooit niet bij kon zijn.
Jij kent mij met een oude blik, en tegelijkertijd met de ogen van nu. Jij kent mij zoals hoe ik ooit was, wat ik ben, en jij ziet wat ik worden kan.
Daarom lopen wij zij aan zij, omdat jij ook gelooft in mij!
Ik geloof dat ik bij jou de puurste versies van mezelf kan zijn, en dat is zó fijn!
Jij bent het fort, het fort waarbinnen ik niets te verbergen heb.
Jij bent voor mij de plek waar alles vertrouwd en veilig voelt.
Jij bent voor mij de plek waar ik verzacht in de oneindige stilte!

"Jij bent voor mij de plek waar ik verzacht in de oneindige stilte!"

Als ik terugblik naar mijn verleden, dan voel en zie ik dat ik al héél veel van je hield. En ja.. soms was er iets wat datgene toentertijd tegenhield. Nu mag ik je met open armen ontvangen, geloof mij.. dat was altijd al een groot verlangen. Nog voordat ik mijn ogen bewust voor je geopend had, was jij al op mijn pad. Jij hebt mij altijd de kracht gegeven om op een gelijkmoedige manier het leven te beleven. Nu leer jij mij het woord gelijkmoedigheid vanuit een nieuw perspectief te leven, en zijn we wel eens samen in een andere dimensie aan het ‘zweven’. Omdat jij weet dat ik iets sterks vanbinnen bezit en jij weet dat ik het aanbid. Om daar op die ene plek te komen is mijn doel, jij weet precies wat ik bedoel! Jij geeft mij de kracht omdat ik zo geloof in jou, zo vertrouw in jou!Lief universum, samen met jou dans ik door het leven, en dat is een prachtig gegeven! Ik voel zoveel dankbaarheid, tot in de oneindigheid!

Voor de mensen met wie ik mij in dit leven mag omringen, en nog zovéél meer dingen! Dat ik mijn vleugels mag spreiden, en dat ik mij door de juiste mensen mag laten begeleiden. Bedankt dat ik samen met jou mag bloeien, ik ben ervan overtuigd dat ik oneindig door zal groeien!

Bedankt universum, dat jij in ieder moment, samen met mij door het leven danst! Ja ik ben ervan overtuigd, jij bent een prachtig ontvangst!

Liefs,
Laurentia

Child of the Universe, the world is my playground

Over de auteur: 
Laurentia Lucienna is werkzaam als e-commerce manager in de modewereld en brengt dit graag samen met spiritualiteit, bestudeert de Bhagavad Gita & The Motherbook en geniet van het leven in het nu!
Een brief aan het universum

Terug
2021 De Nieuwe Yogaschool | Algemene voorwaarden | Privacy | FAQ