Nieuws De Nieuwe Yogaschool | De Nieuwe Yogaschool

Intenties voor het nieuwe jaar

Het nieuwe jaar is begonnen. De traditie in goede voornemens hou ik in ere.

Mijn intentie voor het komend jaar is om steeds meer aandacht te besteden aan het stabiele gevoel van ‘Zijn’ in plaats van het onrustige gevoel van ‘worden’. Want al het worden kent geen eind. 

Ik realiseer me dat ik daardoor niet per se iets ga verliezen. Maar integendeel. Dat wat de bedoeling is zal in een stroomversnelling raken. Ik zal minder energie verspillen en ik geloof dat misvattingen steeds vaker zullen verdwijnen. Het is één grote win-win situatie. 

‘’Want al het worden kent geen eind.’’

Soms vraag ik me af waarom ik er zo lang over heb gedaan om tot dit besluit te komen. 

"Zijn de vruchten van de wereld zo zoet?", vraagt de spirituele leraar Mooji zich af, "dat ze kunnen concurreren met de schoonheid van je eigen Zelf?"

Mijn leven en dat van jou is een machtig bestaan, is het antwoord wat hij zelf geeft. En het valt buiten onze menselijke vermogens om het volledig potentieel ervan te begrijpen. Ik spreek de wens uit dat de lessen en trainingen in onze school je mogen helpen om jouw aandacht terug te brengen naar de plek van rust en stilte. Om je te helpen dat potentieel te realiseren. 

Jij en ik hebben een sterfelijk lichaam, maar daarbinnen bevindt zich een onsterfelijke aanwezigheid. Ik wens je in 2020 toe om dit lichamelijk leven te gebruiken om je tijdloze Zijn te herontdekken. 

Ik wens je vooral de bijbehorende levendigheid toe. En de vreugde, liefde en vrede. 

Namasté,
Johan

Intenties voor het nieuwe jaar

Terug
2021 De Nieuwe Yogaschool | Algemene voorwaarden | Privacy | FAQ