De Nieuwe Yogaschool

Hoyte de Ranitz

Hoyte de Ranitz
Yoga doet je luisteren naar de wijsheid van je lichaam. Door bewust gebruik van je adem, leren we stil te worden en te luisteren naar iets groter dan onszelf. Als je je hiervoor openstelt geeft dat een gevoel van vrijheid; even geen context, verleden, toekomst of verwachting, maar aanwezigheid in het hier en nu.

Hoyte de Ranitz is Vinyasa yoga docent en geïnspireerd beoefenaar van onder meer Anusara, Iyengar en Jivamukti yoga. Deze verschillende yogavormen hebben als gemene deler dat ze de energie in het lichaam laten stromen en de geest tot rust en in balans brengen. Bovendien helpt dit Hoyte in zijn werk als ontwerper aan een manier om de creativiteit te laten vloeien.

Hoyte blijft zich verdiepen in Vinyasa flow yoga, waarin hij met de combinatie van houding (asana), adem (prana) en beweging (flow) de balans vindt tussen inspanning en ontspanning, uitdaging en overgave aan het moment.

Hoyte’s lessen zijn gevarieerd en soms uitdagend, meditation in motion met muziek en altijd op zoek naar balans en de feel good factor!

"You cannot do yoga. Yoga is your natural state. What you can do are yoga exercises, which may reveal to you where you are resisting your natural state." - Sharon GannonTerug
2021 De Nieuwe Yogaschool | Algemene voorwaarden | Privacy | FAQ