Onbeperkt online livestream yogalessen volgen. Hoe werkt dat?

Click here  >> for the English FAQ

Beste yogi,

Doordat we de meditatie- en yogalessen elke dag met zoveel van jullie delen, ervaren we nog sterker de verbindende kracht die yoga kan uitdragen. Daarom hebben we een nieuw & uitgebreid lesrooster opgesteld die je gemakkelijk in je huiskamer, je balkon of in je tuin kan volgen!

Wat is het verschil tussen de livestream & online lessen?


Het verschil tussen een livestream en een online les is dat de livestreamles 'live' via zoom plaats vindt. De online lessen zijn vooropgenomen lessen, waarbij je een link krijgt naar de opname van de opgenomen les. We hebben inmiddels een uitgebreide bibliotheek aan vooropgenomen lessen. Dit zijn lessen die eerder tijdens een livestream zijn opgenomen waarvan we hebben besloten ze opnieuw beschikbaar te maken in ons wekelijkse rooster. Zo kunnen we dagelijks meer lessen aanbieden. We beginnen met een selectie replaylessen uit april en werken zo langzaam naar voren, waarbij je elke dag andere vooropgenomen lessen kunt volgen. Je volgt dus nooit twee keer dezelfde online les. We hebben iedere dag 1 of meer livestream contact momenten. Zodra de school weer open mag zullen dat er veel meer zijn en worden alle lessen naast dat ze live worden gegeven ook live worden gestreamd en zo dus ook thuis te volgen zijn.

Waar kan ik de livestream & online lessen bekijken?

Je kan onze livestream & online yogalessen gewoon bekijken via onze reguliere website: www.denieuweyogaschool.nl. We gebruiken het platform Zoom voor het streamen van onze online lessen. Lukt het jou niet om je in te schrijven met de volgende simpele stappen? Probeer het dan op een andere browser (Safari, Chrome, FireFox) of log in op een andere device (mobiel, laptop, tablet).

Je schrijft je in voor een les met de volgende simpele stappen:

1. Maak een account aan op onze website of log in.
2. Registreer je voor een gratis account op Zoom en installeer de app op je mobiel, tablet, laptop of tv. We raden een groot scherm aan en koppel eventueel een geluidsboxje aan je device.
3. Onder ‘abonnementen’  op onze website kun je een onbeperkt maandabonnement (€29,-), een onbeperkt weekabonnement (€15,-) of een losse livestream les (€5,-) aankopen.*
4. Reserveer nu jouw online les bij ‘lessen reserveren’.
5. Yes je online les staat bijna klaar! Bij de ‘online lessen’ zie je nu een overzicht van de door jou gereserveerde les(sen). 15 minuten voor aanvang van de les krijg je op deze pagina de button ‘online meeting starten’ te zien.
6. Klik op de button en Zoom opent een nieuw scherm voor jou.
7. Rol je yogamatje vast uit en zorg dat je een dekentje en eventueel een kussen bij de hand hebt.
8. Zorg dat je 5 tot 10 minuten van te voren alvast op de button 'online meeting starten' klikt zodat Zoom is geopend. Wacht nu tot de les wordt gestart. 2-3 minuten van te voren zul je alvast beeld zien en geluid horen.
9. Zodra de online meditatie- of yogales van start gaat, zal Zoom automatisch jouw geluid dempen en jouw camera uitzetten. Heb je een vraag tijdens de les? Gebruik de chatfunctie aan de onderkant van je scherm! Het geluid van de studenten blijft gedurende de les gedempt. Voor de docent is het wél fijn om alle deelnemers te zien, dus voel je meer dan vrij om de camera aan te zetten.
10. We gebruiken geen muziek in onze livestream lessen, maar zet gerust je eigen muziek op.
11. Geniet van je les!

*LET OP:
- voor het volgen van online livestream lessen moet je éérst een maandabonnement, weekabonnement of losse les aanschaffen via het menu ‘abonnementen’ en dán kun je jouw favoriete les reserveren. Je kan dus niet vanuit het online lesrooster direct een les aankopen.
- De huidige abonnementen / 10-rittenkaarten zijn vanaf 1 april bevroren tot de School weer opengaat. Deze kun je dus niet inzetten voor het online abonnement of livestream les.

Waar kan ik het online lesrooster vinden?


Onze complete online lesrooster kan je hier vinden.

Kan ik de online livestream lessen terugkijken?


Ja dat kan! Met een onbeperkt maandabonnement of een onbeperkt week abonnement kan je niet alleen al onze livestream yogalessen volgen maar ook terugkijken in je eigen tijd. Deze ‘replay lessen’ kan je tot een week na de livestream nog vinden in je account onder ‘online lessen’. Scrol naar beneden, schrijf je in voor een replay les en de pagina wordt ververst. Ga naar jouw gereserveerde les, klik op 'online meeting starten' en rol je yogamatje uit wanneer het jou het beste uitkomt!

* LET OP: De sharing & satsang met Sijbrand en Mariken is als enige les achteraf niet meer beschikbaar om terug te kijken vanwege de privacy van de deelnemers. 

Waarom geeft mijn onbeperkt weekabonnement een max. aan van 15 lessen?


Met een onbeperkt weekabonnement kan je natuurlijk onbeperkt lessen volgen; en meer dan 15 lessen per week. Ons systeem geeft alleen een max aan omdat je als gebruiker niet meer dan 15 reserveringen tegelijk kan maken. We raden je daarom aan om je voor de eerste 15 lessen in te schrijven die je zou willen volgen, heb je die achter de rug dan kan je je weer voor een nieuwe reeks lessen inschrijven.

Wat is het verschil tussen De Nieuwe Yogaschool en De Nieuwe Yogaschool Online?

Let op: De reguliere website van De Nieuwe Yogaschool (www.denieuweyogaschool.nl) & het platform De Nieuwe Yogaschool Online (www.denieuweyogaschoolonline.nl) staan los van elkaar. Daarom is er voor beide websites een unieke inschrijving nodig met inloggegevens. Je inloggegevens voor onze reguliere website zijn dus anders dan je inloggegevens voor De Nieuwe Yogaschool Online.

De Nieuwe Yogaschool:
Bij De Nieuwe Yogaschool kan je je inschrijven voor een (online) lidmaatschap en het volgen van fysieke & online livestream lessen in de school. (Het volgen van fysieke lessen is op dit moment niet mogelijk).

De Nieuwe Yogaschool Online:
De Nieuwe Yogaschool Online is ons educatieve platform voor cursussen en verdieping. Hier kun je je inschrijven voor het volgen van cursussen, gratis video’s en meer.

Hoe kan ik mezelf het beste voorbereiden voor een thuis-practice?

Omdat het volgen van onze online livestream yogalessen voor velen helemaal nieuw is geven we je graag wat tips om je beleving zo fijn en gemakkelijk mogelijk te maken! Lees daarom hieronder onze tips voor het creëren van je eigen vertrouwde plekje en hoe je zo 'present' mogelijk kan zijn.Namasté,
Team De Nieuwe Yogaschool

Terug

De Nieuwe Yogaschool

Laurierstraat 109
1016 PL Amsterdam

*Als je denkt geen e-mail te hebben ontvangen dan zou je de spam box kunnen checken.

E-mail
info@denieuweyogaschool.nl

Openingstijden

Maandag             07.15 - 23.00 uur
Dinsdag 07.15 - 23.00 uur
Woensdag         07.15 - 23.00 uur
Donderdag 07.15 - 23.00 uur
Vrijdag 07.15 - 20.30 uur
Zaterdag 08.30 - 18.00 uur
Zondag 08.30 - 22.00 uur

Aanmelden nieuwsbrief

2019 De Nieuwe Yogaschool | Algemene voorwaarden | Privacy | FAQ
Schedule