De Nieuwe Yogaschool

WHM & meditation

Deze les (die in het Nederlands wordt gegeven) begint standaard met de ademhalingsoefening uit de Wim Hof methode (WHM), welke als intens kan worden ervaren. Deze ademhalingsoefening heeft vergaande positieve gevolgen voor het fysieke lichaam en uit eigen ervaring kan ik zeggen dat het een sterk bewustzijn verruimend effect heeft. Op de website van Wim Hof (innerfire.nl) kun je veel (wetenschappelijk onderbouwde) informatie vinden over deze methode die inmiddels wereldwijd beoefenaars heeft.

De oefening zal op den duur een diepe ontspanning, rust en ruimte (presence) openbaren. De energie in de Studio zal veranderen en de uitnodiging is om deze staat van presence te verdiepen in de meditatie die volgt direct na de ademhalingsoefening. Een mooie gelegenheid om dieper in jezelf te gaan en zonder oordeel aanwezig te zijn met wat zich aandient. Het draait in dit samenzijn om Self Realisatie (een directe ervaring van wat je bent).

We eindigen de les met een wat langere Savasana. Let op: neem een eigen deken, doek of trui mee om warm te blijven. Je kan afkoelen tijdens de les.

Deze les wordt in het Nederlands gegeven.

2023 De Nieuwe Yogaschool | Algemene voorwaarden | Privacy | FAQ

Login

Wachtwoord kwijt?